իրիս

թարգմանություն՝ на русском - ирис, in English - iris

Իրիսը պատրաստվում է կաթի ու շաքարի խառնուրդից: Այն հիմնականում օգտագործվում է հրուշակագործության մեջ: Հայտնի են իրիսի պինդ, կիսապինդ, փափուկ և ձգվող տեսակները: Շոկոլադե և վանիլային իրիսը սովորաբար անվանում են ֆաջ:

Իրիս կարող եք պատրաստել նաև տնային պայմաններում՝ օգտագործելով շաքարավազ, կարագ ու սերուցք:

Իրիը կարող եք օգտագործել թխվածքների ու դեսերտների մեջ, որոնք կգերեն իրենց համով ու յուրահատկությամբ:

Ստորև գտեք համեղ ու հետարքիր բաղադրատոմսեր, որոնց հիմքում իրիսն է:

Թխվածքաբլիթ «Սնիկերս»
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
“Toffifee” կոնֆետներ