լափշա

թարգմանություն՝ на русском - лапша, in English - noodles

Լափշա օգտագործվում է ցանկացած խոհանոցում: Այն պաստայի տեսակ է, որը պատրաստվում է ալյուրից (ցորենի, բրնձի) և ջրից: Որոշ դեպքորեւմ ավելացվում են նաև այլ բաղադրիչներ, օրինակ՝ ձու:

Լափշան հրաշալի համադրվում է ամենատարբեր սոուսների ու բանջարեղենների հետ: Այն կարող եք մատուցել ձկնային, մսային կերակուրների հետ:

Լափշա կարելի է ձեռք բերել ցանկացած մթերային խանութում և սուպերմարկետներում: Այն վաճառվում է ինչպես քաշով, այնպես էլ տուփերի մեջ:

Ահա մի քանի բաղադրատոմս, որտեղ օգտագործվում է բոլորիս կողմից այդքան սիրված և համեղ լափշան.

Ուտեստ լափշայով և աղացած մսով