լոլիկ
թարգմանություն՝ на русском - помидор, in English - tomatoes
Լոլիկը շատ սննդարար ու համեղ բանջարեղեն է, որը պարունակում է A, D, E, C վիտամիններ, կալցիում, երկաթ, ֆտոր և այլն: Այն օգտագործում են մի շարք կերակուրներ պատրաստելիս: Լոլիկներից պատրաստում են ամենատարբեր ապուրներ, սոուսներ, սենդվիչներ: Վերջիններս նաև շոգեխաշում և խորովում են, պատրաստում են աղցաններ ու մարինադներ: Լոլիկից նաև հյութ են պատրաստում, որը և օգտակար է, և համեղ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:
Ծանոթացեք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերին:
									
											Լցոնված կանաչ լոլիկ	
										
									
									
											Դդմիկով կարկանդակ	
										
									
									
											Կարմիր լոբի բանջարեղենով	
										
									
									
											Ռատատույ	
										
									
									
											Կանաչ լոլիկով աղցան	
										
									
									
											Հունական աղցան	
										
									
									
											Հավով և բեկոնով սենդվիչ	
										
									
									
											Մսով լցոնված տաքդեղ	
										
									
									
											Լցոնված սմբուկ	
										
									
									
											Սմբուկով աղցան	
										
									
									
											Զոքանչի լեզու	
										
									
									
											Վիտամինային աղցան