լոլիկ
թարգմանություն՝ на русском - помидор, in English - tomatoes
Լոլիկը շատ սննդարար ու համեղ բանջարեղեն է, որը պարունակում է A, D, E, C վիտամիններ, կալցիում, երկաթ, ֆտոր և այլն: Այն օգտագործում են մի շարք կերակուրներ պատրաստելիս: Լոլիկներից պատրաստում են ամենատարբեր ապուրներ, սոուսներ, սենդվիչներ: Վերջիններս նաև շոգեխաշում և խորովում են, պատրաստում են աղցաններ ու մարինադներ: Լոլիկից նաև հյութ են պատրաստում, որը և օգտակար է, և համեղ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:
Ծանոթացեք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերին:
									
											Սենդվիչ	
										
									
									
											Բանջարեղենով միս չինական ձևով	
										
									
									
											Լոլիկով բլիթներ գրիլի վրա	
										
									
									
											Հավի կրծքամիս բրնձով և լոլիկով	
										
									
									
											Լոլիկով բուլկիներ գրիլի վրա	
										
									
									
											Կարտոֆիլային ուտեստ սուլուգունի պանրով	
										
									
									
											Աղցան Թաբուլե	
										
									
									
											Քյուրդան քյաբաբ	
										
									
									
											Աղցան «Բանջարեղենային»	
										
									
									
											Շաուրմա	
										
									
									
											Սպանախով և լոլիկով ռուլետ	
										
									
									
											Գուակամոլե