կաթնաշոռ

թարգմանություն՝ на русском - творог, in English - cottage cheese

Կաթնաշոռի օգտագործումն առողջության համար շատ կարևոր է: Այն պարունակում է А, В, С, D վիտամիններ, ինչպես նաև երկաթ, ֆոսֆոր ու կալցիում: Սովորաբար հանդիպում է դասական, բարձր յուղայության, առանց յուղայնության և կալցիումով հագեցած տեսակներ: Այն կարող ենք խառնել ընդեղենի, մեղրի, թթվասերի ու օշարակների հետ: Շատ համեղ են ստացվում կաթնաշոռով պատրաստված պիրոգներն ու թխվածքները:
Ձեր դատին ենք ներկայացնում մի քանի համեղ բաղադրատոմսեր, որոնց հիմքում կաթնաշոռն է:

Շոկոլադե շոռակարկանդակ
Դիետիկ չիզքեյք
Կաթնաշոռով և բանանով տորթ
Շոռակարկանդակ իրիսային միջուկով
Շոռակարկանդակ խտացրած կաթով
Թխվածքաբլիթ “Թիթեռներ”
Կաթնաշոռով և բանանով օլադի
Կաթնաշոռային “Եղևնիներ”
Խորտիկ “Al dente”
Գազարով և կաթնաշոռով խորտիկ-տորթ
Կաթնաշոռով բլանմանժե
Ջեմով բուլկի “Խխունջներ”
...10...1314...