կաթնաշոռ
թարգմանություն՝ на русском - творог, in English - cottage cheese
Կաթնաշոռի օգտագործումն առողջության համար շատ կարևոր է: Այն պարունակում է А, В, С, D վիտամիններ, ինչպես նաև երկաթ, ֆոսֆոր ու կալցիում: Սովորաբար հանդիպում է դասական, բարձր յուղայության, առանց յուղայնության և կալցիումով հագեցած տեսակներ: Այն կարող ենք խառնել ընդեղենի, մեղրի, թթվասերի ու օշարակների հետ: Շատ համեղ են ստացվում կաթնաշոռով պատրաստված պիրոգներն ու թխվածքները:
Ձեր դատին ենք ներկայացնում մի քանի համեղ բաղադրատոմսեր, որոնց հիմքում կաթնաշոռն է:
									
											Կաթնաշոռով ժելե տորթ	
										
									
									
											Շոկոլադով և սուրճով չիզքեյք	
										
									
									
											Տորթ  “Երեք շոկոլադ”	
										
									
									
											Ելակով չիզքեյք	
										
									
									
											Շոկոլադով և բանանով տորթ	
										
									
									
											Կաթնաշոռով աղանդեր	
										
									
									
											Կաթնաշոռով կապուչինո	
										
									
									
											Կիսելով մուսս	
										
									
									
											Ելակով Ռաֆաելլո	
										
									
									
											Ժելեով և ելակով տորթ