կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Սպիտակաձավարով բլիթներ
Գազարով կարկանդակներ
Կարտոֆիլով և մսով ջեռեփուկ
Ֆրանսիական բագետ
Նրբաբլիթներով ուտեստ կաթնաշոռով և լոլիկով
Տորթ Հրաշք
Տորթ սուֆլե ելակով և բանանով
Պաննա-կոտտա
Ելակով տորթ եփած շոկոլադե կրեմով
Իտալական դեսերտ ”Zuppa inglese”
Շոկոլադե դեսերտ
Տնական պանիր կաթնաշոռից
...10...2930...40...