կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Փքաբլիթներ “Berliner”
Կրուասան խնձորի միջուկով
Մսով և սնկով խորտիկ
Ջեմով պահքային թխվածք
Տորթ Ծիածան
Տորթ “Էսթերհազի”
Կաթնային կորժիկներ
Բուլկի ”Սիննաբոն”
Շոկոլադե ” Whoopie”
Կրուասան շոկոլադով
Խտացրած կաթ 15 րոպեում
Պանրով կարկանդակներ
...10...4142...