կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

ամանորյա-թխվածքաբլիթներ-1
Ամանորյա գլազուրապատ թխվածքաբլիթներ
Ջեմով-թխվածքաբլիթներ-1
Ջեմով թխվածքաբլիթներ
կոճապղպեղով-թխվածքաբլիթներ-1
Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթներ
Ամանորյա-տնակ-1
Ամանորյա տնակ
Շոկոլադե աղանդեր «Ամանորյա գերան»
Ամանորյա-նախուտեստ-1
Ամանորյա նախուտեստ
թխվածք-փարիզ-բրեստ
Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»
բալ-ձնե-մուշտակի-մեջ
Բալ ձնե մուշտակի մեջ
կարկանդակ-շտերլից
Կարկանդակ «Շտիրլից»
հավի-սիրտ
Հավի սիրտ կաթնային սոուսով
բիսկվիթային-տորթ
Հրեշտակային տորթ կիտրոնի կրեմով
բանանով-կեքս-1
Բանանով կեքսեր
12...10...