կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

trchni-kat-yurovi
Տորթ Թռչնի կաթ
kartofilov-pirog
Կարտոֆիլով և խոզի մսով պիրոգ
ntbablitnerov-tort-ttvaserayin-kremov
Մեղրով տորթ
txvacqablit-serpantin
Թխվածքաբլիթ «Սարպանտին»
tort-zaher
Տորթ «Զահեր»
shokolade-vanilayin-pudding
Շոկոլադե-վանիլային պուդինգ
txvacqablitnerov-tort
Թխվածքաբլիթներով տորթ
kartofil-fransiakan-dzevov
Կարտոֆիլ ֆրանսիական ձևով
rulet-baunti
Ռուլետ ”Բաունտի”
Տորթ ”Շոկոլադե նրբություն”
txvacqablit-oreo
Թխվածքաբլիթ «Օրեո»
shokolade-tort
Շտրեյզելով տորթ
...10...2829...40...