կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
									
											Նրբաբլիթներով արագ տորթ	
										
									
									
											Շոկոլադե էկլերներ	
										
									
									
											Տորթ «Թռչնի կաթ»	
										
									
									
											Աղցան լցոնված նրբաբլիթներով	
										
									
									
											Տորթ Զեբր	
										
									
									
											Թխվածք փխրուն խմորով և կարամելային շերտով	
										
									
									
											Շոկոլադե տորթ ծիրանաչրով	
										
									
									
											Թխվածքաբլիթ փխրուն խմորով և շոկոլադով	
										
									
									
											Փախլավա ֆիլո խմորով	
										
									
									
											Թխվածք «Ամանորյա պսակ»	
										
									
									
											Շոկոլադե տորթ մարշմելոուով	
										
									
									
											Ամանորյա տորթեր «Եղևնիներ»