կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
									
											Տորթ «Կիտրոնով ֆրեշ»	
										
									
									
											Տարտալետկաներ լոլիկով և պանրով	
										
									
									
											Լվովյան շոռակարկանդակ	
										
									
									
											Շոկոլադե թխվածք մուսսով և ազնվամորիով	
										
									
									
											Պրոֆիտրոլներ շոկոլադե կրեմով	
										
									
									
											Տորթ «Լենինգրադյան»	
										
									
									
											Տորթ «Դելիկատ» նարնջով	
										
									
									
											Կաթնաշոռով ձողիկներ	
										
									
									
											Տորթ «Diabella»	
										
									
									
											Կիևյան տորթ	
										
									
									
											Նրբաբլիթով տորթ հատապտղային սոուսով	
										
									
									
											Թխվածքաբլիթով և կաթնաշոռով տորթ «Վրան»