կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
									
											Բուլկի քունջութով	
										
									
									
											Բիսկվիթային տորթ բեզեով և շոկոլադով	
										
									
									
											Շոկոլադապատ կոնֆետներ կարամելով	
										
									
									
											Թխվածքաբլիթ Սնկեր	
										
									
									
											Շոկոլադե տորթ վաֆլիի կրեմով	
										
									
									
											Թխվածքաբլիթ «Բրաունի կաթնաշոռով»	
										
									
									
											Շտրուդել – փախլավա	
										
									
									
											Շոկոլադե տորթ ընկուզային բեզեով	
										
									
									
											Շոտլանդական պիրոգ	
										
									
									
											Նորվեգական տորթ ”VERDENS BESTE KAKE”	
										
									
									
											Թխվածք «Կոնկորդ»	
										
									
									
											Թխվածքաբլիթ Մատիտներ