կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Շոկոլադե փանքեյք
Պիրոգ սև հաղարջով
Կարամելային կրեմով և խնձորով տարտ
Արբած տանձ
Փախլավա
Տորթ – սուֆլե ազնվամորիով
Պիրոգ ձկով
Շոկոլադե տորթ սրճային կրեմով
Խնձորով պիրոգ
Հունական ուտեստ ”Մուսակա”
Շոկոլադե-կաթնաշոռային աղանդեր բանանով
Մեղրով տորթ
...10...6768...70...