կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
									
											Պանրով ավստրիական տորթ ” Գաուդա ”	
										
									
									
											Կարամելային սոուս	
										
									
									
											Տորթ շոկոլադե մուսսով և բալով	
										
									
									
											Ազնվամորիով տորթ սուֆլե	
										
									
									
											Փխրուն պիրոգ բալով	
										
									
									
											Բոստոնյան կրեմով տորթ	
										
									
									
											Մեղրով տորթ ազնվամորիով	
										
									
									
											Տորթ ”Ազնվամորիով տրյուֆել”	
										
									
									
											Կարկանդակ կարամելային կրեմով	
										
									
									
											Բալով և սերուցքային կրեմով տորթ	
										
									
									
											Չիզքեյք հատապտղային ժելեով	
										
									
									
											Տնական շոռակարկանդակ