կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
									
											Տորթ ”Թռչնի կաթ”	
										
									
									
											Կորեկաձավարով և դդումով ուտեստ	
										
									
									
											Տորթ Պայուսակ	
										
									
									
											Խնձորով պիրոգ	
										
									
									
											Ելակով և տանձով տորթ	
										
									
									
											Յոգուրտով տորթ առանց թխելու	
										
									
									
											Փանքեյք	
										
									
									
											Շոկոլադե տորթ կիտրոնով	
										
									
									
											Թխվածքաբլիթ Ընկույզ	
										
									
									
											Դդումով պիրոգ ”Pumpkin Pie”	
										
									
									
											Խնձորով տորթ բավարիական մուսսով	
										
									
									
											Հալած պանիր կանաչիով