կոկոսի քերուկ

թարգմանություն՝ на русском - кокосовая стружка, in English - desiccated coconut

Կոկոսի քերուկը ստացվում է կոկոսի մշակումից, ինչի արդյունքում պահպանվում է կոկոսի բոլոր օգտակար հատկությունները: Այն պարունակում է վիտամիններ, միկրո և մակրո էլեմենտներ, որոնք էլ կարգավորում են արյան մեջ խոլեստերինի քանակը, ինչպես նաև օգնում է օրգանիզմին ազատվել տոքսիններից:

Առավել հաճախ խոհարարության մեջ կոկոսի քերուկն օգտագործվում է թխվածքներն ու դեսերտները զարդարելու համար: Այն ավելացնում են պաղպաղակի, ջնարակների ու կոնֆետների մեջ: Երբեմն կոկոսի քերուկն ավելացնում են նաև տաք ուտեստների մեջ, օրինակ ծովախեցգետիններն այն խրթխրթան ու համեղ է դարձնում:

թխվածք-Զատիկի
Թխվածք «Զատիկի ձու»
շոկոլադով-կեքս
Շոկոլադով ու կոկոսով կեքս
տոնական-թխվածք-1
Տոնական թխվածք «Իսաննա»
կակաչի-սերմով-տորթ-1
Արագ տորթ կակաչի սերմով ու կոկոսի քերուկով
կոկոսով-թխվածք-1
Կոկոսով թխվածք
շոկոլադե-կեքս-1
Շոկոլադե կեքս համեղ կաթնաշոռային գնդիկներով
պանրե-գնդիկներ-1
Պանրե գնդիկներ
թխվածքաբլիթներ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով
Կիտրոնով-թխվածք-1
Կիտրոնով թխվածք
պահքային-կոնֆետներ-1
Պահքային կոնֆետներ
Տորթ-սուֆլե-1
Տորթ-սուֆլե
կոկոսով-տորթ-1
Կոկոսով ու ազնվամորիով տորթ
12...