կոտեմ

թարգմանություն՝ на русском - кресс -салат, in English - Cress

Կոտեմ կարող ձեռք բերել տարվա բոլոր ամիսներին: Այն կարող եք աճեցնել անգամ Ձեր բնակարանում: Գոյություն ունեն կոտեմի գանգուր, ամբողջական տերևով և աճեցված տեսակները: Կոտեմն ունի փոքր-ինչ դառնություն և նման ծովաբողկի համին:

Այն բարելավում է ախորժակը, կարգավորում քունն ու նյութափոխանակությունը:

Կոտեմն օգտագործում են ապուրների, ձկնային ու մսային կերակուրների, սոուսների մեջ: Այն շատ համեղ է համադրել գինու ու պանրի հետ:  Բացի այդ, կոտեմով պատրաստված կերակուրներն օգնում են ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից:
Համեղ բաղադրաոմսերը ներկայացված են ստորև:

աղցան-1
Իսպանական աղցան շամպինիոնով