հաց սև

թարգմանություն՝ на русском - черный хлеб, in English - black bread

Մեր օրերում սև հացը լայն տարածում ունի: Այն համարվում է դիետիկ հաց, այդ իսկ պատճառով էլ մարսողական և ճարպակալման խնդիրներ ունեցող մարդկանց հաճախ խորհուրդ են տալիս սպիտակ հացը փոխարինել սևով: Սովորաբար սև հացի խմորը փոքր-ինչ թթու համ ունի, ինչը վերջինիս առավել համեղ է դարձնում: Այն պարունակում է 40-45% ածխաջուր և խորհուրդ է տրվում օգտագործել այն մարդկանց, ովքեր ունեն օրգանիզմի բարձր թթվայնություն:
Խոհարարության մեջ սև հացը լայն կիրառություն ունի, ահա Ձեզ ենք ներկայացնում այս համեղ բաղադրատոմսերը:

buterbrod-zatik-
Կանապե ”Զատիկ”
Սենդվիչ
Ամանորյա կանապե (6 տարբերակ)
Ռուլետ ձկով հալած պանրով
Լոբով և սնկով ապուր հացի մեջ
Աղցան «Ամանորյա մոմեր»
Պանրային խորտիկ-տորթ
Անանասով աղցան
Կանապե ”Հավայան”
Ձկան ֆիլեով խորտիկ-տորթ
Շվեդական բուտերբրոդ-տորթ