հնդկական ընկույզ
թարգմանություն՝ на русском - грецкий орех, in English - walnut
Հնդկական ընկույզը բոլորիս հայտնի է իր օգտակարությամբ: Այն պարունակում է PP, B1, B2 վիտամիններ, երկաթ, ցինկ, եթերային յուղ, սպիտակուցներ, յոդ և այլն: Հնդկական ընկույզից ձեթ են ստանում, որը խորհուրդ է տրվում օգտագործել հատկապես դիետաների ժամանակ:
Այն խոհարարույթան մեջ ունեն իր ուրույն տեղը: Խակ ընկուզներով պատրաստում են պահածոներ, իսկ արդեն հասած ընկույզներն օգտագործում են թխվածքների, դեսերտների, ձկնային ու մսային ուտեստների, աղցանների մեջ: Հատկապես համեղ են ստացվում ընկույզով օշարակները:
Ահա այս բաղադրատոմսերը կօգնեն Ձեզ հետաքրքիրր ուտեստներ պատրաստել:
									
											Կաթ ընկույզներից	
										
									
									
											Ելակով չիզքեյք	
										
									
									
											Սպիտակաձավարով աղանդեր	
										
									
									
											Ծիրանով ռուլետ	
										
									
									
											Շոկոլադե սալիկ ընկույզներով	
										
									
									
											Ցիտրուսային “Ռաֆֆաելլո”	
										
									
									
											Բանանով և կոկոսով պիրոգ