ձվի սպիտակուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный белок, in English - egg white

Հավի ձուն առաջին անգամ սննդի մեջ օգտագործել են Հնդկաստանում: Սովորաբար, ձվի գունավորումը կախված է հավի տեսակից: Սպիտակուցի ու դեղնուցի հիանալի համադրության շնորհիվ այն օրգանիզմի համար շատ օգտակար մթերք է համարվում: Սպիտակուցը պարունակում է մի շարք ամինաթթուներ: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել երեխաներին, մարզիկներին, առողջ ապրելակերպի սիրահարներին:

Ձվի սպիտակուցն օգտագործում են թխվածքներ, բեզեներ, դեսերտներ պատրաստելու համար:

Շատ համեղ բաղադրատոմսեր, որոնք անպայման փորձել է պետք:

@nkuyzov-shokoladov-tort
Ընկույզով և շոկոլադով տորթ
shokolade-rulet-serucqayin-kremov
Շոկոլադե ռուլետ սերուցքային կրեմով
tort-muss
Տորթ – մուսս
bushe
Թխվածքաբլիթ «Բուշե»
txvacqablit-savoyardi-
Թխվածքաբլիթ Սավոյարդի
katnayin-pirog
Կաթնային պիրոգ
nrbaham-zefir
Նրբահամ զեֆիր
pndukov-makaron
Պնդուկով մակարոն
tort-praga
Տորթ Պրագա
Պավլովյան տորթ
Բիսկվիթային տորթ վանիլային կրեմով և ժելեով
Շոկոլադային շիֆոնե բիսկվիթ
...56...10...