մայոնեզ
թարգմանություն՝ на русском - майонез, in English - mayonnaise
Խոհարարության մեջ մայոնեզը շատ լայն կիրառություն ունի: Այն լինում է ցածր, միջին ու բարձր յուղայնության: Վերջինս իր մեջ պարունակում է А, В, E, F, PP վիտամիններ, ֆոսֆոր, երկաթ, կալիում, նատրիում, որոնց շնորհիվ էլ կարգավորում է իմունային համակարգի աշխատանքն ու նվազեցնում սրտային հիվանդությունների առաջացման վտանգը:
Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից կամ պատրաստել տնային պայմաններում: Մայոնեզը հրաշալի համադրվում է տաք ուտեստների հետ: Այն ավելացնում են սենդվիչների, աղցանների ու սոուսների մեջ:
Այս բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:
									
											Աղցան ”Գազար”	
										
									
									
											Պանրով զամբյուղներ	
										
									
									
											Ձու լցոնված սաղմոնի ֆիլեով	
										
									
									
											Աղցան ”Մայրաքաղաքային”	
										
									
									
											Խորտիկ ”Մարգարիտ”	
										
									
									
											Աղցան ”Նրբություն”	
										
									
									
											Պանրով նախուտեստ չիպսերի մեջ	
										
									
									
											Օրիգինալ աղցան նարնջի մեջ	
										
									
									
											Հավի թոքով լցոնված տարտալետկա	
										
									
									
											Ամանորյա խորտիկ “Ձնեմարդ”	
										
									
									
											Ձվով և խոզապուխտով աղցան	
										
									
									
											Նրբաբլիթով մինի ռուլետներ