մարմելադ
թարգմանություն՝ на русском - мармелад, in English - fruit jelly
Մարմելադը պատրաստվում է մրգերից, օշարակներից ու շաքարավազից, որոնց ավելացվում են համային ու գունային հավելումներ: Այն շատ հարմար է առավոտյան թեթև նախաճաշին ուտելու համար: Մարմելադը սովորաբար օգտագործում են թխվածքների ու դեսերտների մեջ: Իր գեղեցիկ արտաքին տեսքի ու գունավորման շնորհիվ, այն հրաշալի զարդարանք է տորթերի համար:
Այստեղ ներկայացված բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել բոլորիս կողմից սիրված մարմելադ:
									
											Տորթ «Կրակե հովազ»	
										
									
									
											Մարմելադով եղջյուրներ	
										
									
									
											Կոնֆետ Սրտիկ	
										
									
									
											Աղանդեր “Կապիկներ”