մարմելադ

թարգմանություն՝ на русском - мармелад, in English - fruit jelly

Մարմելադը պատրաստվում է մրգերից, օշարակներից ու շաքարավազից, որոնց ավելացվում են համային ու գունային հավելումներ: Այն շատ հարմար է առավոտյան թեթև նախաճաշին ուտելու համար: Մարմելադը սովորաբար օգտագործում են թխվածքների ու դեսերտների մեջ: Իր գեղեցիկ արտաքին տեսքի ու գունավորման շնորհիվ, այն հրաշալի զարդարանք է տորթերի համար:

Այստեղ ներկայացված բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել բոլորիս կողմից սիրված մարմելադ:

Տորթ «Կրակե հովազ»
marmeladov-yeghjyurner
Մարմելադով եղջյուրներ
Կոնֆետ Սրտիկ
Աղանդեր “Կապիկներ”