միս տավարի (աղացած)
թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef
Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ միս է, պարունակում է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:
Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:
									
											“Փակ” պիցցա	
										
									
									
											Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”	
										
									
									
											Մսով չեբուրեկի	
										
									
									
											Մսի կոլոլակով ապուր	
										
									
									
											Մսով և ձվով ռուլետ	
										
									
									
											Մսով կարկանդակ “Սամսա”	
										
									
									
											Սնկով և մսով ռուլետ	
										
									
									
											Ֆարֆալե բոլոնեզ սոուսով	
										
									
									
											Լցոնած կարտոֆիլ	
										
									
									
											Կոտլետ “Կրիաներ”	
										
									
									
											Լցոնված սմբուկներ	
										
									
									
											Օրիգինալ պաստա