միս տավարի

թարգմանություն՝ на русском - говядина, in English - beef

Տավարի միսը նաև դիետիկ է, քանի որ սպիտակուցի ու ամինաթթուների աղբյուր է: Վերջինիս համը կախված է կենդանու սեռից ու տարիքից: Տավարի միսը լայնորեն օգտագործում են խոհարարության մեջ:

Նրանով պատրաստում են ապուրներ, սոուսներ, տաք կերակուրներ, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև օգտագործում մսային կարկանդակներ ու պիցցաներ պատրաստելու համար:
Այս բաղադրատոմսերը և´ համեղ են և´ հեշտ են պատրաստվում:

աղցան-ուզբեկական
Աղցան «Ուզբեկական»
մսով-ռուլետ-1
Մսով ռուլետ շերտավոր խմորի մեջ
Տավարի մսով ռուլետ՝ լցոնված լոլիկով և պանրով
դդմիկով-բլիթներ-1
Դդմիկով ու մսով բլիթներ
ազու-թաթարական-եղանակով-1
Ազու թաթարական եղանակով
մսով-ռագու-1
Մսով ռագու բանջարեղենով ու սնկով
լցոնված-լոլիկներ-1
Մսով լցոնած լոլիկներ
մսով-ու-վարունգով-աղցան-1
Մսով ու վարունգով աղցան
դդմիկով-ուտեստ-1
Դդմիկներ մսային միջուկով
կարտոֆիլային-ռուլետ-1
Կարտոֆիլային ռուլետ մսային միջուկով
կարկանդակ-1
Մսով կարկանդակ
հայկական-քյուֆթա-1
Հայկական քյուֆթա
12...