յոգուրտ դասական

թարգմանություն՝ на русском - йогурт, in English - yogurt

Դասական յոգուրտի հիմքում կաթն է: Այն լայն տարածում ունի ամբողջ աշխարհում ու իր համի շնորհիվ մեծ պահանջարկ է վայելում: Դասական յոգուրտը յոգուրտի մյուս տեսակներից տարբերվում է իր համով, որում չկան համային հավելումներ:

Հայտնի են կաթնային, կաթնա-սերուցքային ու սերուցքային տեսակները, որոնք էլ լինում են տարբեր յուղայնության: Այն պարունակում է В, С, РР, D, А. Վիտամիններ, յոդ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնց շնորհիվ շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Կալցիումն ամրացնում է ոսկորները, մազերը, ատամներն ու եղունգները, իսկ աղեստամոքսային հիվանդությունների ժամանակ յոգուրտի օգտագործումն անհրաժեշտ է:

Դասական յոգուրտը օգտագործում են կրեմների, դեսերտների ու թխվածքների պատրաստման մեջ:
Այս բաղադրատոմսերը կօգնեն Ձեզ պատրաստել համեղ կերակուրներ:

տորթ-սրտիկ
Տորթ-մուսս Սրտիկ
ազնվամորիով-սմուզի-1
Ազնվամորիով սմուզի
խնձորով-թխվածք-1
Խնձորով թխվածք
բանանով-ու-ելակով-սորբետ-1
Ելակով, բանանով ու յոգուրտով սորբետ
դիետիկ-տորթ-մեղրով
Մեղրով դիետիկ տորթ
հավով-ռուլետ-1
Հավով ռուլետ ֆետա պանրով
աղանդեր-1
Խուրմայով աղանդեր
նարնջով-կեքս-1
Նարնջով կեքս
bananov-shokoladov-bulki
Բանանով և շոկոլադով բուլկի
haxarjov-cheescake
Հաղարջով չիզքեյք
yogurtayin-krem-torti-hamar
Յոգուրտային կրեմ տորթի համար
pndukov-tiramisu
Պնդուկով Տիրամիսու
12...