շոկոլադ կաթնային
թարգմանություն՝ на русском - молочный шоколад, in English - milk chocolate
Շոկոլադի ամենահայտնի տեսակներից է կաթնային շոկոլադը: Այն ստացվում է շոկոլադի, կակաոյի յուղի, կաթ փոշու կամ սերուցքի և շաքարի փոշու խառնուրդից: Կաթնային շոկոլադը պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ ու մի շարք օգտակար վիտամիններ, որոնց միջոցով էլ օրգանիզմի համար շատ կարևոր նշանակություն ունի: Կաթնային շոկոլադը երիտասարդեցնում է օրգանիզմը, ամրապնդում իմունային համակարգը ու բուժում հազը:
Վերջինս ամենատարբեր ձևերով օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Ամենահամեղ թխվածքների, կրեմների, դեսերտների ու կոնֆետների բաղադրության մեջ կարող եք գտնել կաթնային շոկոլադ:
Իսկ Դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:
 
									
											Շոկոլադե չիզքեյք սալորաչրով	
										
									 
									
											Տոնական թխվածք «Իսաննա»	
										
									 
									
											Բանանով դեսերտ	
										
									 
									
											Կաթնաշոռային ժելե «Զեբր»	
										
									 
									
											Շոկոլադե կուլիչ	
										
									 
									
											Ճապոնական թխվածքաբլիթ «Մոտի»	
										
									 
									
											Կաթնաշոռագնդիկներ	
										
									 
									
											Վաֆլե ձողիկներ շոկոլադե կրեմով	
										
									 
									
											Նուշով և կաթնային շոկոլադով տարտ	
										
									 
									
											Նարնջով և ընկույզով բրաունի	
										
									 
									
											Տորթ «Կաթնային»	
										
									 
									
											Վաֆլե-շոկոլադե տորթ	
										
									