պանիր հոլանդական

թարգմանություն՝ на русском - голландский сыр, in English - Dutch cheese

Հոլանդական պանիրն ամենահայտնի պանիրներից մեկն է համարվում: Այն շատ օգտակար է, պարունակում է հանքային նյութեր, վիտամիններ, ինչպես նաև արագ մարսվում է ու օրգանիզմին մեծ քանակությամբ էներգիա հաղորդում: Հոլանդական պանիրը պատրաստվում է կովի թարմ կաթից, որի բաղադրության մեջ չպետք է լինեն ավելորդ հավելումներ:

Հոլանդական պանիր ընտրելիս պետք է մեծ ուշադրություն դարձնել գունավորմանը. այն պետք է լինի կամ սպիտակավուն կամ բաց դեղնավուն, իսկ մուգ դեղին գույնը կարող է խոսել պանիր բաղադրությունում առկա գունանյութերի մասին:
Այն պանիրը կարող եք օգտագործել ամենատարբեր կերակուրների մեջ, սակայն այն առավել լավ է համադրվում մրգերի ու սպիտակ գինու հետ:

Փորձեք մեր առաջարկած համեղ ուտեստները:

panrov-bulki
Պանրով կարկանդակ
msov-navakner
Մսով նավակներ
Սթեյք լցոնված պանրով և սնկով
Ամանորյա կանապե (6 տարբերակ)
Պիրոգ հավի մսով
Պանրով աղցան տարտալետկաների մեջ
Պիցցա առանց խմորի
Հնդկաձավարով և սպանախով նախաճաշ
Պանրով գնդիկներ
Պանրային խորտիկ-տորթ