պանիր մասկարպոնե

թարգմանություն՝ на русском - Сыр Маскарпоне, in English - Mascarpone Cheese

Աշխարհում հայտնի պանիր Մասկարպոնեն պատրաստվում է բարձր յուղայնության սերուցքի ու կիտրոնաթթվի կամ գինու թթվի միախառնումից: Այն պարունակում է A, C, PP и K և B խմբի վիտամիններ, ինչպես նաև երկաթ, կալցում ու կալիում:

Իր յուրահատուկ համի շնորհիվ, թերևս, միակ պանիրն է, որը լայնորեն օգտագործվում է հրուշակագործության մեջ: Նրանով պատրաստում են ամենահայտնի տորթերից մեկը՝ Տիրամիսուն, ինչպես նաև մի շարք դեսերտներ ու թխվածքներ: Մասկարպոնեն հրաշալի համադրվում է մրգերի հետ, իսկ իտալական խոհանոցում այն մի շարք սոուսների հիմքն է հանդիսանում:

Այստեղ կգտնեք այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնցում օգտագործվում է Մասկարպոնե:

Չիզքեյք շոկոլադե գնդիկներով
Ֆրանսիական աղանդեր ”Բուշե” հապալասով
Պանրով սոուս
Սերուցքային աղանդեր ելակի միջուկով
Շոկոլադե տորթ ընկուզային կրեմով
Բալով թխվածքներ
Ելակով տիրամիսու
Շոկոլադե թխվածք բալով
Չիզքեյք ՛՛Մանգո՛՛
Տորթ – սուֆլե ազնվամորիով
Շոկոլադե տորթ սրճային կրեմով
Էկլերներ մանգոյի մուսսով
...67...10...