պանիր ֆետա

թարգմանություն՝ на русском - сыр фета, in English - Chees Feta

Ֆետան ամբողջ աշխարհում հայտնի այն պանիրներից է, որի անունը պայմանավորված է ստեղծման վայրով։ Իսկական Ֆետա պանիրն արտադրված է Հունաստանում կամ Լեսբոս կղզում։ Կազմված է առնվազն 70% ոչխարի կաթից և 30% այծի կաթից։ Ֆետա պանիրը ստանում են թարմ քամած կաթնաշոռն աղաջրի մեջ թրջելով, որը սովորաբար հնեցման է ենթարկվում մոտ 3 ամիս:
Այս պանիրը լայնորեն օգտագործում են խոհարարության մեջ: Այն կարող եք ձիթայուղի մեջ տապակել և աղցանների կամ սենդվիչների մեջ ավելացնել, նրանով պատրաստում են կարկանդակներ, խաչապուրիներ։ Մեքսիկական ուտեստներում երբեմն Քոթիհա-ի փոխարեն Ֆետա են օգտագործում։

Ձեզ ենք առաջարկում այս բաղադրատոմսերը:

բանջարեղենային-աղցան-1
Բանջարեղենային աղցան ֆետա պանրով
աղցան-1
Իսպանական աղցան շամպինիոնով
հավով-ռուլետ-1
Հավով ռուլետ ֆետա պանրով
Ֆետա-պանրով-ու-ընկույզով-գնդիկնե
Ընկույզով ու ֆետա պանրով գնդիկներ
boxkov-gazarov-axcan
Բանջարեղենային աղցան
kartofilov-panrov-oladi
Կարտոֆիլով և պանրով օլադի
banjarexenov-feta-panrov-utest-9
Բանջարեղենով և Ֆետա պանրով կարկանդակ
kartofilov-panrov-karkandak
Կարտոֆիլով և պանրով օլադի
bazukov-kotlet
Բազուկով կոտլետ
hunakan-axcan-norovi
Հունական աղցան նորովի
axcan-kesar
Աղցան Կեսար
pizza-arev
Պիցցա «Արև»
12