պաքսիմատ

թարգմանություն՝ на русском - панировочные сухари, in English - bread crumbs

Պաքսիմատը ստանում են բարձրորակ սպիտակ չորահացից: Առանձնանում են պաքսիմատի մանր, միջին մեծության ու խոշոր տեսակները:

Այն նախատեսված է օգտագործել ամենատարբեր կերակուրներ պատրաստելու համար: Սովորաբար պաքսիմատն օգտագործում են մսային և բանջարեղենային կոտլետներ պատրաստելիս՝ խրթխրթան կեղև ստանալու համար:

Պաքսիմատն անփոխարինելի է հավի ձողիկներ, նագեթսներ, տապակած պանիր և այլ համեղ կերակուրներ պատրաստլու համար:

Փորձեք այս կերակուրները համեմել պաքսիմատով:

աղցան-կուլիչ
Աղցան Կուլիչ
կաղամբով-կոտլետ
Կաղամբով պահքային կոտլետ
մսով-ռուլետ-1
Մսով ռուլետ շերտավոր խմորի մեջ
դդմիկով նագեթսներ
Դդմիկով նագեթսներ
սուլուգունի տապակած
Տապակած սուլուգունի
լցոնած-պղպեղ-1
Պանրով լցոնված պղպեղ
հավով-ռուլետ-1
Հավով ռուլետ ֆետա պանրով
կոտլետներ
Գազարով ու բրնձով կոտլետներ
ծաղկակաղամբով-կոտլետներ-1
Ծաղկակաղամբով կոտլետներ
գնդիկներ-1
Բրնձե գնդիկներ
Հավի-կոտլետներ-1
Հավի կոտլետներ կանաչ միջուկով
Մսով-ռուլետ-1
Մսով ռուլետ «Կոնֆետի»
12...