պղպեղ կարմիր

թարգմանություն՝ на русском - красный молотый перец, in English - red pepper

Կարմիր տաքդեղից պատրաստված կարմիր պղպեղը լինում է բաց ու մուգ կարմիր գունավորմամբ, ունենում է միջին ու թունդ կծվություն:

Այն շատ օգտակար ու լայն կիրառվող համեմունք է: Վերջինս խորհուրդ են տալիս օգտագործել նաև դիետաների ժամանակ, քանի որ այրում է օրգանիզմի յուղերը, պացի այդ էլ պարունակում է օգտակար վիտամիններ:

Կարմիր պղպեղով համեմում են ապուրները, ռագուները, պատրաստում են մսային մարինադներ: Հատկապես համեղ են ստացվում սոուսները, բանջարեղենային ուտեստները, որոնք համեմված են կարմիր պղպեղով:

Այս բաղադրատոմսերը նորություն կբերեն Ձեր խոհանոց:

բրնձով-խավարտ
Բրնձով խավարտ
աջիկա
Կծու աջիկա
ձվածեղ բանջարեղենով
Բանջարեղենով ձվածեղ
դդմիկ-1
Դդմիկ կորեական ձևով ձմռան համար
մսով-ռագու-1
Մսով ռագու բանջարեղենով ու սնկով
բրնձով-բրոկոլի-1
Բրնձով բրոկոլի
կարտոֆիլով-չիպս-1
Կարտոֆիլային չիպսեր
մսով-ու-վարունգով-աղցան-1
Մսով ու վարունգով աղցան
Աղցան-«Ծիածան»-1
Աղցան «Ծիածան»
Հավով-ու-բանջարեղենով-ուտեստ-1
Հավով ու բանջարեղենով ուտեստ
կարմիր-հաց
Կարմիր հաց
հայկական-քյուֆթա-1
Հայկական քյուֆթա
12...