ջեմ
թարգմանություն՝ на русском - джем, in English - jam
Մեզ հայտնի մրգերից ու հատապտուղներից պատրաստվում է ջեմ, որը ժելեանման զանգված է, նախատեսված երկարաժամկետ օգտագործման համար։ Ջեմերն ունենում են տարբեր խտություններ:
Ըստ նախասիրության, կարելի է պատրաստել ամենատարբեր ջեմեր՝ ծիրանի, խնձորի, դեղձի, սալորի և բանջարեղենային՝ լոլիկի, սմբուկի և այլն:
Խոհարարության մեջ ջեմը լայնորեն օգտագործվում է թխվածքների, դեսերտների ու կարկանդակների պատրաստման մեջ:
Փորձեք մեր առաջարկած ջեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
									
											Կաթնաշոռով տորթ բիսկվիթային ռուլետներով	
										
									
									
											Միլֆեյ դդումով	
										
									
									
											Վաֆլիով տորթ	
										
									
									
											Տորթ ՛՛Գերան՛՛	
										
									
									
											Խնձորով կարկանդակներ փայտիկի վրա	
										
									
									
											Ելակով տորթ ռուլետներից	
										
									
									
											Շոկոլադե թխվածքաբլիթ խնձորի ջեմով	
										
									
									
											Պահքային թխվածք ջեմով և ջնարակով	
										
									
									
											Ջեմով թխվածքներ