ռեհան

թարգմանություն՝ на русском - базилик, in English - basil

Ռեհանի հայրենիքը Հնդկաստանն է: Այն աչքի է ընկնում է իր անուշաբուրությամբ: Որոշ տեսակներ ունեն դափնու տերևի նման սուր բույր, իսկ որոշներին բնորոշ է մեղմ բույրը:

Ռեհանը խոհարարության մեջ օգտագործում են թարմ և չորացված վիճակում: Այն ավելացնում են աղցանների, ապուրների, սոուսների ու խմիչքների մեջ: Բացի այդ ռեհանը համադրվում է նաև այլ կանաչիների՝ մաղադանոսի, սպանախի, համեմի ու թարխունի հետ:

Այստեղ կգտնեք այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնցում օգտագործվում է ռեհան:

աղցան-Կապրեզե
Աղցան «Կապրեզե»
կիտրոնով-պաղպաղակ
Պաղպաղակ ելակի սոուսով
լոլիկով-պերլոտտո
Լոլիկի մածուկով պերլոտտո
Տավարի մսով ռուլետ՝ լցոնված լոլիկով և պանրով
բանջարեղենով ապուր
Բանջարեղենով ապուր
բանանով-ըմպելիք
Ազնվամորիով ու բանանով ըմպելիք
լոլիկի-մածուկով-սոուս-1
Լոլիկի մածուկով սոուս
կարկանդակ-արև-1
Կարկանդակ «Արև»
սպիտակ-սոուս-1
Սպիտակ սոուս պիցցայի համար
Ֆետա-պանրով-ու-ընկույզով-գնդիկնե
Ընկույզով ու ֆետա պանրով գնդիկներ
Հնդկահավով-ռուլետ-1
Հնդկահավով ռուլետ
սոուս պեստո
Սոուս պեստո
12...