ռեհան
թարգմանություն՝ на русском - базилик, in English - basil
Ռեհանի հայրենիքը Հնդկաստանն է: Այն աչքի է ընկնում է իր անուշաբուրությամբ: Որոշ տեսակներ ունեն դափնու տերևի նման սուր բույր, իսկ որոշներին բնորոշ է մեղմ բույրը:
Ռեհանը խոհարարության մեջ օգտագործում են թարմ և չորացված վիճակում: Այն ավելացնում են աղցանների, ապուրների, սոուսների ու խմիչքների մեջ: Բացի այդ ռեհանը համադրվում է նաև այլ կանաչիների՝ մաղադանոսի, սպանախի, համեմի ու թարխունի հետ:
Այստեղ կգտնեք այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնցում օգտագործվում է ռեհան:
									
											Լցոնված սմբուկ	
										
									
									
											Վիտամինային աղցան	
										
									
									
											“Փակ” պիցցա	
										
									
									
											Լոլիկի հյութ	
										
									
									
											Բանջարեղենային պաելյա	
										
									
									
											Բանջարեղենային թեթև աղցան	
										
									
									
											Պիցցա «Նախաճաշ»	
										
									
									
											Ռեհանով ըմպելիք	
										
									
									
											Բարակ իտալական պիցցա	
										
									
									
											Բանջարեղենային լազանյա	
										
									
									
											Վրացական “Օջախուրի”	
										
									
									
											Սմբուկով աղցան