ռուկոլա
թարգմանություն՝ на русском - руккола, in English - arugula
Ռուկոլան հազարի տեսակ է, որն ունի փոքր-ինչ կծու համ: Այն հատկապես մեծ տարածում ունի իտալական խոհանոցում: Վրջինս շատ սննդարար է և միաժամանակ քիչ կալորիաներ է պարունակում, այդ իսկ պատճառով էլ համարվում է դիետիկ սնունդ:
Այն հրաշալի համադրվում է մսային, ձկնային ու բանջարեղենային կերակուրների հետ: Վերջինս օգտագործվում է աղցանների, բուտերբրոդների ու սենդվիչների պատրաստման մեջ:
Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված բաղադրատոմսերը ռուկոլայով:
									
											Բրնձով ու պանրով աղցան	
										
									
									
											Հունական աղցան նորովի	
										
									
									
											Վարունգով ռուլետներ կաթնաշոռային միջուկով	
										
									
									
											Գազարով տակոս	
										
									
									
											Հավի մսով և տանձով տաք աղցան	
										
									
									
											Լոլիկով և ռուկոլայով աղցան	
										
									
									
											Ձվով և ռուկոլայով աղցան	
										
									
									
											Աղցան ռուկոլայով և մանանեխի սոուսով