սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:
Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:
									
											Փխրուն պիրոգ ազնվամորիով	
										
									
									
											Նուշով շոկոլադե տորթ բալով	
										
									
									
											Կարտոֆիլով և դդմիկով ուտեստ	
										
									
									
											Կարամելային սոուս	
										
									
									
											Փխրուն պիրոգ բալով	
										
									
									
											Կանաչ ոլոռով կրեմ-ապուր	
										
									
									
											Շոկոլադով և բալով տորթ	
										
									
									
											Հավի միս «Քարրի»	
										
									
									
											Տորթ-պաղպաղակ ”Ձմերուկ”	
										
									
									
											Տորթ ՛՛Գերան՛՛	
										
									
									
											Սրճային ժելե սերուցքով	
										
									
									
											Շոկոլադե տորթ բանանով