սերուցք 30-35% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:

Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:

Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

կիտրոնով-պաղպաղակ
Պաղպաղակ ելակի սոուսով
կրեմ-մուսլին
Կրեմ «Մուսլին»
կարամելային-տորթ-1
Կարամելային տորթ խնձորով
սերուցքով-ելակ-1
Սերուցքով ու զեֆիրով ելակ
կիտրոնով-պաղպաղակ-1
Կիտրոնով պաղպաղակ
կարկանդակ-1
Հունգարական կարկանդակ «Ժերբո»
կիտրոնով-դեսերտ-1
Կիտրոնով դեսերտ
Ելակով-տորթ-1
Տորթ «Ելակով պայթյուն»
կոկոսով-տորթ-1
Կոկոսով ու ազնվամորիով տորթ
Մերենգայով-տորթ-1
Մերենգայով տորթ
տորթ-շախմատ-1
Տորթ «Շախմատ»
Շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
12...10...