սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
									
											Մրգային միջուկով քափքեյք	
										
									
									
											Կաթնաշոռով և բանանով տորթ	
										
									
									
											Նապոլեոն	
										
									
									
											Տորթ “Տիրամիսու”	
										
									
									
											Շոկոլադե նապոլեոն	
										
									
									
											Էկլեր ”Կարապներ”	
										
									
									
											Տոնական տորթ «Եռանկյունի»	
										
									
									
											Նարնջի սուֆլեով թխվածք	
										
									
									
											Լեհական մեղրով տորթ	
										
									
									
											Խնձորով տորթ-սուֆլե	
										
									
									
											Կոկոսով ամանորյա տորթ	
										
									
									
											Շոկոլադե “Մեղրով տորթ”