սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
									
											Սուրճ Bicerin	
										
									
									
											Մուսս Մոկկա	
										
									
									
											Պաննա կոտտա	
										
									
									
											Երկշերտ չիզքեյք	
										
									
									
											Շոկոլադե կարկանդակ	
										
									
									
											Տորթ “Շվարցվալդ”	
										
									
									
											Ընկույզով տորթ նրբաբլիթներից	
										
									
									
											Կարամելային կոնֆետ	
										
									
									
											Կոկոսով և ելակով աղանդեր	
										
									
									
											Ռուլետ “Տրյուֆել”	
										
									
									
											Ելակով մուսս-տորթ	
										
									
									
											Կարամելային պաղպաղակ