սոխ կանաչ

թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions

Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:

Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:

կարմիր-լոբով-աղցան
Թթու կաղամբով և լոբով աղցան
տոնածառի-խաղալիքներ-1
Տոնածառի համեղ գնդիկներ
ձվածեղ բանջարեղենով
Բանջարեղենով ձվածեղ
Սխտորի-սոուս
Սխտորի սոուս
հավով-կարկանդակ-1
Հավով կարկանդակ
խոզապուխտով-աղցան-1
Խոզապուխտով ու սնկով շերտավոր աղցան
մսագնդիկներ-1
Մսագնդիկներ ասիական ձևով
տավարի-լեզու-1
Տավարի լեզու երեք սոուսով
ձկով-կարկանդակ-1
Ձկով ու կարտոֆիլով կարկանդակ
Քեսադիա-1
Քեսադիա
կարկանդակ-1
Պանրով ու խոզապուխտով կարկանդակներ
boxkov-gazarov-axcan
Բանջարեղենային աղցան
12...