սոխ կանաչ
թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions
Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:
									
											Սոուս “Թարթար”	
										
									
									
											Բեկոնով տաք բուտերբրոդ	
										
									
									
											Մսով լցոնված տաքդեղ	
										
									
									
											Կարտոֆիլ “Գյուղական” ձևով	
										
									
									
											Կանաչ լոբիով և սնկով աղցան	
										
									
									
											Բանջարեղենով աղցան	
										
									
									
											Բուրիտո	
										
									
									
											Հավի մսով և լոլիկով աղցան	
										
									
									
											Կաղամբով աղցան	
										
									
									
											Բեկոնով և լոլիկով օմլետ	
										
									
									
											Ծովախեցգետնով աղցան	
										
									
									
											Սերուցքային կարտոֆիլ