սոխ կանաչ

թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions

Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:

Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:

Սոուս “Թարթար”
Բեկոնով տաք բուտերբրոդ
Մսով լցոնված տաքդեղ
Կարտոֆիլ “Գյուղական” ձևով
Կանաչ լոբիով և սնկով աղցան
Բանջարեղենով աղցան
Բուրիտո
Հավի մսով և լոլիկով աղցան
Կաղամբով աղցան
Բեկոնով և լոլիկով օմլետ
Ծովախեցգետնով աղցան
Սերուցքային կարտոֆիլ
...56