սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Ռուլետ հավի մսից
Նրբերշիկ հավի մսից
Ապուր մսային գնդիկներով և կանաչիով
Աղցան մարինացված բանջարեղենով
Սիսեռով և մսով ուտեստ
Ջեռեփուկ պանրով
Սենդվիչ
Հավի կրծքամիս բրնձով և լոլիկով
Կարկանդակներ մսով և պանրով
Պերլովկա մսով և սնկով
Ռուլետ ոչխարի մսով
Քյուրդան քյաբաբ
...10...1920...30...