սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

կարկանդակ-1
Թթվասերային կարկանդակ հավով ու կոճապղպեղով
կարկանդակ-1
Կաղամբով կարկանդակ
չախոբիլի-1
Հավով չախոխբիլի
Հավի-կրծքամիս-1
Հավի կրծքամիս սնկով ու պանրով
Մսով-ռուլետ-1
Մսով ու սնկով ռուլետ
մսով-ռուլետ-1
Խոզի մսով ու սնկով ռուլետներ
Կարտոֆիլով-կարկանդակներ-1
Կարտոֆիլով կարկանդակներ ջեռոցում
տավարի-միս-1
Տավարի փափկամիս լոլիկի մածուկով
Կաղամբով-ու-գազարով-կարկանդակներ-1
Կաղամբով ու գազարով կարկանդակներ
Լյարդ՝-կծու-սոուսով-1
Լյարդ՝ կծու սոուսով
Տավարի-մսով-կարկանդակներ-1
Տավարի մսով կարկանդակներ
Մսով-ռուլետ-1
Մսով ռուլետ «Կոնֆետի»
...78...10...