սպիտակաձավար

թարգմանություն՝ на русском - манная крупа, in English - semolina

Սպիտակաձավարը ցորենի հատիկներից ստացված զանգված է, որը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Նրանից պատրաստում են շիլաներ, որոնք շատ օգտակար են հատկապես երեխաների համար: Այն պարունակում է վիտամիններ, կալիում, կալցիում և այլ միկրոէլեմենտներ, որոնք շատ անհրաժեշտ են առողջ օրգանիզմ ունենալու համար:

Սպտակաձավարն օգտագործում են մուսսեր, պուդինգներ, դեսերտներ, կետլետներ, սուֆլեներ, թխվածքներ պատրաստելու համար: Հատկապես հետաքրքիր և նուրբ են ստացվում սպիտակաձավարով պատրաստված բիսկվիթները և կեքսերը:

Այա այս համեղ բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել սպիտակաձավար:

սպիտակաձավարով-թխվածք
Սպիտակաձավարով թխվածք
կաղամբով-կոտլետ
Կաղամբով պահքային կոտլետ
շոռաբլիթներ-1
Շոռաբլիթներ բալի սոուսով
մուսս-սև-հաղարջով-1
Մուսս սև հաղարջով
դեսերտ-1
Շոկոլադով ու սպիտակաձավարով դեսերտ
խնձորով-կարկանդակ-1
Խնձորով կարկանդակ
պահքայի-թխվածք-1
Պահքային շոկոլադե թխվածք
կրեմ-1
Կիտրոնով ու սպիտակաձավարով կրեմ
տորթ-երանություն-1
Տորթ «Երանություն»
Մանդարինով-պիրոգ-1
Մանդարինով պիրոգ
պիրոգ բասբուսա
Պիրոգ «Բասբուսա»
shokoladov-kakachi-sermov-tort
Շոկոլադով և կակաչի սերմով տորթ
12...