փխրեցուցիչ

թարգմանություն՝ на русском - разрыхлитель теста, in English - baking powder

Փխրեցուցիչը, ինչպես և սոդան, օգնում է թխվածքին ավելի լավ բարձրանալ, ունենալ նուրբ և թեթև կառուցվածք:
Վաճառվում է բոլոր խանութներում՝ վանիլինի և այլ համեմունքերի բաժնում:
Փխրեցուցիչ կարելի է պատրաստել նաև տան այմաններում: Դրա համար պետք է խառնեք 4 թ/գդ ալյուրը, 2 թ/գդ սոդան և 1 թ/գդ լիմոնի աղը (կիտրոնաթթուն): Գերադասելի է կիտրոնաթթուն փոշիացնել, եթե այն ավելի մեծ բյուրեղներով է: Պատրաստելուց հետո պետք է օգտագործել տվյալ թխվածքի համար նախատեսված չափաքանակը:

Արագ շերտավոր խմոր
Թխվածքաբլիթ «Բրաունի կաթնաշոռով»
Շոկոլադե տորթ ընկուզային բեզեով
Նորվեգական տորթ ”VERDENS BESTE KAKE”
Ծննդյան տորթ
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»
Չիզքեյք JUNIOR’S-ից
Կաթնաշոռով փքաբլիթներ
Դդումով տորթ
Շոկոլադե փխրուն թխվածքաբլիթ
Ազնվամորիով պիրոգ
Ազնվամորիով թխվածք
...10...2324...30...