քացախ խնձորի

թարգմանություն՝ на русском - яблочный уксус, in English - apple vinegar

Խնձորի քացախը ստանում են խնձորի սպիրտի վերամշակումից: Այն ունի ավելի ախորժելի համ և բարձր սննդային արժեք, քան սովորական քացախը: Այն ունի հաճելի բույր: Բաղկացած է կենսաբանորեն ակտիվ նյութերից:

Խնձորի քացախը բարելավում է սննդի որակը և կենսաբանական արժեքը: Այն որոշ ուտեստներում կազմում է անբաժանելի մաս: Օգտագործվում է մայոնեզում, պահածոներում և բազմաթիվ համեմունքների պատրաստման ժամանակ:

Համեղ բաղադրատոմսեր cooks.am-ի կողմից:

հավով-տոնական-ուտեստ
Տոնական ուտեստ հավով ու խնձորով
Հավով-ու-բանջարեղենով-ուտեստ-1
Հավով ու բանջարեղենով ուտեստ
պահքային-մադլեն-1
Պահքային «Մադլեն»
տավարի-լեզու-1
Տավարի լեզու երեք սոուսով
աղցան-1
Աղցան տավարի լյարդով
Խոզի-միսը-սոյայի-մարինադով-1
Խոզի միսը սոյայի մարինադով
Աղցան-Կովբոյ-1
Աղցան Կովբոյ
Կեֆիրով ապուր
Շամպինիոնը`մեղրային մարինադում
beze-aranc-dzvi
Բեզե առանց ձվի
xndzorov-boxkov-axcan
Խնձորով և բողկով աղցան
shampinion-mexri-marinadov
Շամպինիոն մեղրի մարինադով
12