թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

Տորթ շոկոլադե կրեմով
Ելակով ժելե
Տնական պանիր կանաչիներով
Շոկոլադե թխվածք կաթնային սուֆլեով
Խնձորով պիրոգ
Մեղրով տորթ
Տորթ կաթնաշոռախնձորային կրեմով
Հավի միսը թթվասերային սոուսով
Շոկոլադե կարկանդակներ կոկոսային միջուկով
Պանրով գնդիկներ
Դդմիկով նախուտեստ
Տորթ հաղարջով և թավշյա բիսկվիթով
...10...2021...30...